Zoberte si domov zásoby jari

Hurá, už po ňu nemusíme len do obchodu! Jar je tu a s ňou slnečné rána, krátke rukávy, dlhé dni, kvitnúce stromy a… upratovanie. Tak asi predsa budeme musieť zájsť do toho obchodu. Jar do domu si však môžete vniesť aj veselšími spôsobmi. Prečítajte si pár jednoduchých tipov, ktorými dostanete jarnú náladu i do svojho príbytku.

Posteľ plná kvetov

Osviežte svoj spálňový život. Čerstvú atmosféru vnesiete do spálne napríklad výmenou obliečok alebo prehozu za úplne nové. Pastelové farby či veselé odtiene žltej, červenej, zelenej. Motívy pestrofarebných kvetov na bielom podklade v kombinácii s plachtou a prikrývkou vo farbách jari vyčaria razom z vašej spálne príjemné a vzdušné miesto.

Jar v kuchyni

Ako sme spomenuli na začiatku, jar v kuchyni nemusíte mať iba za účelom umývania riadu. Ak ste už dlhšie chceli v kuchyni  niečo zmeniť, môžete začať teraz drobnosťami. Nová súprava riadov v živých farbách spestrí váš obed i celkový nádych kuchyne. Že vo vašej kuchyni panuje jar, dáte najavo i závesmi opäť v patričných farbách či s kvetinovými motívmi.

Kúpači vás už navštívili? Ak ste konečne vyutierali všetku vyplytvanú vodu, z ktorej by ani ochrancovia životného prostredia nemali radosť, možno prídu vhod nové uteráky. Popri kachličkách je vybavenie kúpeľne tým, čo určuje jej charakter.

Nezabudnite do každej izby umiestniť vázu s tulipánmi, narcismi či inými jarnými kvetmi a váš domov sa bude niesť v jarnej nálade.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.