Zariaďujete detskú izbu? Toto v nej nesmie chýbať

Vytvorenie vhodného priestoru pre deti je obrovská výzva. Dôležitou úlohou je nielen zariadenie izby, ktorá by mala byť útulná aj praktická, ale taktiež vhodnosť nábytku, aby sa minimalizovalo nebezpečenstvo, že sa náš potomok pri divokých hrách zraní.   

Farebnosť detskej izby

Pýtate sa, aké farby sú aktuálne v trende? Momentálne kraľuje nádherná koralová, ktorá je ideálna tak do chlapčenskej, ako aj dievčenskej izby. Ak máte radi sýtejšie farby, potom ste na správnej adrese. Ak však patríte ku konzervatívnejším rodičom, skúste bielo-šedú kombináciu, ktorá vyzerá nielen trendovo, ale navyše sa hodí pre chlapcov aj dievčatá.

Výber nábytku podľa výšky dieťaťa

Nábytok, najmä čo sa týka veľkosti, je vždy vhodné prispôsobiť veku dieťaťa. Pri výbere treba prihliadať aj na to, že náš potomok neustále rastie, a tak sa jeho potreby časom menia. Ideálnou voľbou je teda nábytok, ktorý môže „rásť“ spolu s deťmi. Ide predovšetkým o stoly a stoličky.

Rozmiestnenie nábytku v detskej izbe

Samotné rozmiestnenie nábytku je tiež veľmi dôležité. Kým posteľ môže byť umiestnená v menej svetlom rohu, stôl a stolička na učenie by mali byť situované pri okne, aby mali deti dostatok denného svetla a nekazili si zrak. Vhodná je aj menšia lampa s vysokým výkonom priamo na stole, kde sa učia, aby si počas kratších zimných dní a nedostatku svetla mohli na úlohy efektívne posvietiť.

Tulivak do detskej izby

V prípade, že chcete priestor ozvláštniť, vhodnou voľbou je tulivak, po ktorom sa deti môžu hádzať bez toho, aby ste sa museli báť, že sa porania o nebezpečné hrany. Výbornou vychytávkou je aj hojdačka, na ktorej strávia určite nezabudnuteľný čas, alebo indiánsky stan, ktorý je v aktuálnom období veľmi populárnym doplnkom izieb pre najmenších.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.