Vieme, ako si najlepšie vychutnáte jedlo

Jeseň prináša mnoho plodov, z ktorých je hriech nevyčariť dobré jedlo. Dostali ste chuť na gaštanové pyré, tekvicovú polievku či jablkovú štrúdľu? Ak navyše radi varíte pre druhých, čo chápeme, lebo možno aspoň konečne niekto iný umyje riad, je potrebné jedlo odniekiaľ zjesť. Ktorý spôsob preferujete vy?

Z postele

Medzi Slovákmi ide o veľmi obľúbené stanovisko. Pri konzumovaní príslušnej delikatesy sa môžete vystrieť úplne celý a obklopiť sa obľúbenými vankúšmi. A aké je to pohodlné, veď prestreté už máte! Problém môže nastať, keď sa vzorka vášho kuchárskeho diela ocitne na vašej posteli. Ak sa teda vašu plachtu nechystáte angažovať v reklame na prací prostriedok, nebude posteľ tým najideálnejším riešením.

Zo zeme

Poznáte to. Nový byt či nový podnájom, posteľ chýba, stôl tiež… a tak to vezmete priamo od podlahy. Ak ste už stihli pokúpiť taniere, je to ešte ten lepší prípad 🙂 Síce kolujú mýty o dlážke tak čistej, že z nej môžete jesť, realita je však taká, akú si ju vyrobíte. V každom prípade váš potenciálny hosť nemusí mať rovnaké nadšenie pre tento spôsob stolovania, veď čo aj preferuje parkety pred plávajúcou podlahou?

Pri stole

Niektorým z nás sa toto slovné spojenie môže viazať hlavne na detstvo a spoločné nedeľné obedy. A povedzme si, nemalo to svoje čaro? Pekný jedálenský stôl vhodne zvolený do vášho interiéru neplní iba funkciu „kampoložímtanier“. Spojí priateľov či rodinu, keď si po celodennom zhone konečne všetci sadnete za jeden stôl a vychutnáte dobré jedlo.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.