Vianočné dekorácie, ktoré u vás nesmú chýbať

Zima a najmä Vianoce ponúkajú množstvo inšpirácií, ako si môžete vyzdobiť svoj domov. Viete, po akých ozdobách a bytových doplnkoch siahnuť, aby k vám zavítal pravý duch Vianoc? My vám radi pomôžeme s výberom tých najkrajších vianočných dekorácií na rok 2018.

Vianočné dekorácie na dvere

Svetielka sú povinnou jazdou takmer každej domácnosti počas sviatočných dní. Príbytok si však môžete vyzdobiť aj rôznymi vianočnými venčekmi na dvere, ktoré si viete vyrobiť aj sami doma. Stačí zopár vetvičiek, drôt, lepidlo a nejaké ozdôbky.

Ak ste dieťa Vianoc a obyčajné svetielka či veniec vám nestačia, pre vás tu máme ešte niečo navyše. Čo tak si pred dvere postaviť snehuliaka? Samozrejme, ak nám počasie dopraje, tak aj toho snehového, ale zatiaľ by vám mohla stačiť jeho maketa či snehuliak vytvorený z drevených polienok.

Vianočné dekorácie do izby

Vianočné zdobenie stola alebo okna nie je žiadna novinka. Skúste však ozdoby naaranžovať do skla, je to jeden zo súčasných trendov, ktorý ozvláštni interiér. Môžete napríklad vložiť vetvičky so šuškami a umelým snehom do sklenenej nádoby a pridať k nim aj svetielka.

Ďalšou z možností, ako si vytvoriť domácu vianočnú dekoráciu, je svietnik zo skla. Vínový pohár otočíte naopak, vložíte doň malé vianočné gule alebo svetielka a na stopku položíte sviečku.

Ako iste viete, sviečky sú vianočné „must have“, a preto vám dáme ešte jeden tip, ako si vyrobiť voňavé sviečky zo škorice. Sviečky oblepíte škoricovými tyčinkami, uviažete okolo nich stuhu alebo prírodný špagátik a krásna vianočná sviečka je na svete.

Výzdobu by ste nemali komplikovať a radšej sa držať hesla – niekedy je menej viac, aby ľahko neskĺzla do prezdobeného gýča.

Farebné trendy týchto Vianoc

Aj keď mnohí z nás často siahajú po klasických farbách, ako je červená, zlatá a zelená, tento rok sa nesú Vianoce v odtieňoch fialovej, modrej a šedej. Samozrejme, kombinovať by ste ich mali so zelenou. Tá bude farbou Vianoc už naveky. Nezabúdajte, že každý interiér je iný, a preto sa nie všade hodia rovnaké dekorácie. Kreativite sa medze nekladú a je len na vás, aké vianočné zdobenie si vyberiete. Napríklad taká vianočná výzdoba z ihličia je nestarnúcou klasikou.

Exkluzívne vianočné ozdoby domácnosti

Aj kus nového nábytku vo farbe tohtoročných Vianoc môže byť tou správnou vianočnou dekoráciou. Niet nad pohodové sviatky v pohodlnom kresle či posedenie s najbližšími na komfortnej sedačke. Nové moderné kreslo od Albero nábytku nikdy nemôže byť zlou voľbou. A nebude len skvelou vianočnou, ale aj celoročnou okrasou vášho bytu. Stačí cezeň iba prehodiť deku so zimným motívom, ktorá ešte viac znásobí vianočnú atmosféru.

Na záver vám v mene celého tímu Albero nábytok želáme krásne a pokojné Vianoce v kruhu najbližších!