Tajomstvo kvalitného spánku – springbox

Na udržanie zdravia a krásy sa odporúča veľa vecí. Jednou z nich je aj spánok, ktorého dostatok a kvalita sa však často podceňujú. Každý deň sme v plnom nasadení a jediné, čo v noci potrebujeme, je dobrý spánok. Ako však dať nadobro zbohom tomu zlému?

Tajomstvo výnimočného spánku sa neskrýva len v matraci, ale aj v posteli. Posteľ je nosič. Bez nej to jednoducho nefunguje. Kvalitnú posteľ, v ktorej sa skvele vyspíte, kúpite už aj za 500 eur. Ako je to teda so spacími „vychytávkami“ za tisíce? Investovať alebo nie?

Ak sa bavíme o springboxoch, nazývaných aj kontinentálne postele, tak veru má význam do nich investovať. Je to to najlepšie, na čom môže človek spať. Výhodou týchto postelí je nenahraditeľný komfort spania, ich výška a v neposlednom rade aj neprehliadnuteľný dizajn. Sú to totiž dve pružiny na sebe. Vyberiete si jeden matrac a pod ním je spodný začalúnený diel, čo je ďalšia pružina. Nie nadarmo sa tomu vraví päťhviezdičkový spánok. Vysokánska posteľ, na ktorú sa hodíte a ona vás objíme a s noblesou prenesie do pokojnej ríše snov. Len si to predstavte… Jednoducho niečo úžasné. A to ešte nie je koniec!

Verili by ste, že to ide stále o čosi lepšie? Čerešničkou na torte je topper, ktorým si springbox vyšperkujú tí náročnejší klienti. Je to ďalšia vrchná vrstva, ktorá zlepšuje komfort spánku.

Ak si potrpíte na prémiové značkové materiály, nech sa páči, ale lepší spánok vám to nezabezpečí. Je to, ako keď si dáte kožené poťahy do auta. Môžu byť štandardné, ale môžu byť aj z perforovanej kože, pocit z jazdy to nezlepší, je to len niečo navyše.

Z pohľadu každodenného života je kvalitný spánok naozaj potrebný. Dobrý odpočinok zabezpečí dokonalú regeneráciu tela a dobije vás energiou na nový deň. Springbox posteľ je jednoducho vynález, ktorý z dobrej postele spraví ešte lepšiu, a vy sa vďaka nemu budete zobúdzať ako znovuzrodení.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.