Romantická večera u vás doma

Chceli by ste si užiť romantický večer so svojím partnerom v pohodlí vášho domova? Stačí len správny jedálenský stôl, stoličky a zopár drobností a z obyčajnej jedálne vykúzlite miesto na jedinečnú romantickú večeru vo dvojici.

Jedálenský stôl je základ

Dovolíme si tvrdiť, že drevo je dokonalou voľbou, ak ide o jedálenský stôl. Je to nadčasový materiál, ktorý pôsobí nielen veľmi elegantne, ale najmä útulne a hrejivo. Výber dreveného kuchynského stola nie je vôbec náročný, pretože dnes už máte na výber rôzne farby, tvary a širokú škálu drevín.

Stoličky do vašej jedálne

Dobrá spoločnosť a vynikajúce jedlo vás pravdepodobne pri stole zdržia nejaký ten čas, preto by ste mali dbať na to, aby sa vám pri ňom sedelo čo najpohodlnejšie. Pri kúpe jedálenských stoličiek teda myslite na pohodlie, ktoré by vám mali poskytovať počas ich využitia. Dizajn interiéru je naozaj dôležitý, ale niet nad komfort počas chutnej večere, obeda či raňajok. Zamerajte sa takisto na vhodný materiál –  ak máte radi mäkké sedenie, vyberte si stoličku s mäkkým sedadlom a praktickou opierkou. Stoličky môžete doplniť farebnými vankúšmi, ktoré poskytnú pohodlie vášmu chrbtu.

Doplnky – áno či nie?

Čo by to bolo za romantickú večeru bez doplnkov navôkol? Ak už máte stôl a stoličky vybraté, nastal ten správny čas na výber doplnkov na ozdobenie. Samozrejme, že najdôležitejšie je jedlo, ktoré budete servírovať, ale čo tak posunúť tento večer o level vyššie? Stačí pridať len zopár maličkostí.

Ak siahnete po sviečkach, svietnikoch, prípadne po dekoračných svetielkach, ktoré budú ladiť s farebným tónom vášho interiéru, nič tým určite nepokazíte. Ozvláštnením môže byť aj riad či sklenená váza so živými kvetmi. Ak máte doma riad, ktorý využívate len na špeciálne príležitosti, neváhajte a použite ho aj na romantickú večeru.

Tak čo, už ste vymysleli, čo dobrého naservírujete? My v Albero nábytok vám s menu neporadíme, ale veľmi radi vám pomôžeme s výberom toho najlepšieho kuchynského nábytku.