Milujeme pohodlie bez kompromisov

Proces výberu sedačky je náročný a behanie po obchodoch je únavné. Príďte rovno k nám!

My sa nepýtame, akú sedačku hľadáte, ale, aké sedenie či ležanie očakávate. Našou ponukou vieme zaujať a obslúžiť širokú klientelu. Poradíme vám model, ktorý je určený práve pre vás, pre vaše potreby a ciele.

Zablysnite sa pred návštevou

Vyberáte si sedačku, s ktorou sa chcete pochváliť pred známymi, kamarátmi či rodinou. Luxusný vzhľad, veľkorysé rozmery, príjemný materiál. Sedačka, ktorá reprezentuje váš štýl zariadenia.
Mohla by to byť sedacia súprava MUSTERRING MR 270, ktorá ponúka veľa prvkov pre vaše pohodlie.

Veľa členov v domácnosti

Máte veľkú rodinu a chcete všetkých usadiť, mladších i starších. Odporúčame vám rohovú sedačku s hlbokým sedením a nastaviteľnou hĺbkou sedu ATRIUM U alebo rohovú sedačku s pohodlným sedením a ergonomickou výškou sedu HONORE US.

Pohodlie pre každého znamená niečo iné

Hľadáte komfort a príjemné sedenie. Pre každého je pohodlie niečo iné. Niekto rád sedí vystretý, preto potrebuje kratší sed a vyššiu opierku hlavy. A to spĺňa VERONA CF, vzdušná a elegantná sedačka s polohovateľnými opierkami hlavy. Vyrobená na Slovensku z kvalitných materiálov.

Ak uprednostňujete ležérne sedenie, ponúkneme vám hlbší sed a zároveň musí byť aj sedačka mäkšia. Taká je ADA 6676 a vybrať si môžete v látkovom alebo koženom prevedení.

Sedenie vo firmách

Kliniky, banky, salóny, cestovné kancelárie, farmaceutické firmy často hľadajú sedačku na recepciu, do čakárne, do vstupnej haly. Dôležitý je exkluzívny výzor a nižšia cena. Komfort nie je na prvom mieste, pretože je na krátkodobé použitie. Na tieto účely výborne poslúži sedacia súprava NEW YORK, ktorá vás zaujme dizajnom a variabilitou alebo SIOUX, štýlová na štíhlych nožičkách.


Právne poradenstvo v moderných priestoroch

Právnické kancelárie vieme tiež ohromiť našou ponukou. Posedenie a debatovanie so zákazníkom môže byť príjemnejšie na sedačke INDIANA 3+2+1, ktorú si vyskladáte na mieru do svojho priestoru .

Prvé bývanie pre mladých

Ste mladí, možno čerstvo po svadbe. Kúpili ste si byt a chcete pekne bývať. Vieme, že cena je pre vás dôležitá a v tejto chvíli sa zameriavate skôr na vyplnenie miesta vo vašej obývačke. Sedačky pre mladých ľudí za dostupnú cenu nájdete v našej ponuke pod obchodnými názvami VERONA alebo DARIUS S. Veľký výber poťahov, pohodlie, vzdušnosť , ideálne aj pre domácich robotov.


Viete, čo chcete

Našou veľkou skupinou zákazníkov ste práve tí, ktorí si kupujete sedačku druhý a ďalšíkrát. Už máte skúsenosti, viete, aký úžitok má pre vás sedačka priniesť a chcete sa vyvarovať chybám, ktoré ste urobili pri prvom nákupe. Zvoľte si fajnovú sedačku MUSTERRING 260, kde si môžete vybrať medzi tromi rôznymi kvalitami sedenia.


Aj naši seniori si zaslúžia relax

Celý život ste pracovali, aby ste si v dôchodku mohli oddýchnuť na príjemnej a pohodlnej sedačke. Dôležitá vlastnosť, ktorú sedačka musí spĺňať, aby ste z nej bezproblémovo vstali. Vyhovuje vám tvrdší posed s opierkou hlavy a vypodložením krížov. Oslovia vás relaxačné funkcie ako je elektrické polohovanie nôh, aby ste si nerušene vychutnali svoj obľúbený program v televízii. Oslovia vás sedačky TIMEA alebo HIMOLLA 1101 s voliteľnými funkciami, ktoré si vyberiete podľa seba.


Dobrovoľne single vo svojom byte

Nemáte krátko po škole a ani po svadbe. Zatiaľ sa nechcete viazať rodinou, ale chcete pekne bývať vo svojom. V takom prípade sa vám bude hodiť sedačka DAKOTA s ležadlom  a s množstvom iných funkcií, ktoré si naplánujete podľa svojich želaní a potrieb.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.