Letné inšpirácie

Hoci v lete trávite čas najmä vonku, niekedy si pekné počasie vezme dovolenku a vám neostáva nič iné, len si daždivý deň užiť doma. Pre tento prípad je ideálne mať v zálohe plán B, akým je napríklad letná premena interiéru. Milovníci zmien, žiarivých farieb a bláznivého nábytku si v týchto riadkoch určite prídu na svoje.

Vitaj, leto!

Leto praje všetkým farbám, a preto ak máte doma v kuchyni nevýrazné kuchynské stoličky či fádnu sedačku v obývačke, vymeňte ich za dizajnové kúsky, ktoré rozžiaria váš domov. Nezabúdajte však, že najprv by ste sa mali zbaviť všetkých nepotrebných vecí, ktoré len zaberajú priestor. Určite sa budete cítiť omnoho lepšie v byte, ktorý nie je preplnený zbytočnosťami.

Príroda u vás doma

Slnko, more a piesok sú slová, ktoré v nás vyvolávajú príjemný dovolenkový pocit. Čo tak skúsiť zapracovať tieto prvky aj do interiéru vašich domácností? Ak práve neplánujete dovolenku pri mori, užite si ju plnými dúškami jednoducho doma.

Zatiaľ čo sú palmy na promenádach v našich končinách iba snom, nie je nič nemožné zadovážiť si trochu exotiky v podobe tohto stromu priamo do obývačky. Rozhodne by ste si toto leto mali jednu kúpiť. Výhoda je, že palma vám už ostáva a vy si jej krásu môžete užívať počas celého roka. Ak vám na ňu už nezvýšilo miesto, pretože ste si kúpili modernú sedačku či dizajnové kreslo do spálne, nezúfajte. Stačí, ak si z kvetinárstva prinesiete zopár palmových listov, ktoré si môžete naaranžovať do vázy. Keď uschnú, dajú sa využiť ako dekorácia na stenu.

Bolo by hriechom „vynechať z hry“ lúku a lúčne kvietky, ktorých máme na Slovensku neúrekom. Aj toto môže byť pre vás skvelou letnou inšpiráciou. Vybehnite cez víkend niekam a prineste si zopár na váš kuchynský stôl. Mimochodom, ak by sa vám zunoval aj ten, tak si jednoducho príďte po nový jedálenský stôl priamo k nám do Albera, naši odborníci vám radi pomôžu pri výbere.

Žltá sedačka? Prečo nie?

Rozžiarte svoj letný domov sviežimi farbami exotiky. Odporúčame farby tropického ovocia – žltú, zelenú, ružovú alebo červenú. Predstavte si krásnu dizajnovú žltú sedačku vo svojej obývačke, ktorú by vám závidela každá návšteva. Oddnes to už nemusí byť len predstava, pretože presne takúto nájdete aj u nás. Výrazná žltá dokáže v okamihu pozdvihnúť interiérový dizajn na inú úroveň. Navyše táto farba zlepšuje náladu, a preto sa jej netreba báť ani v obývačke, kuchyni či spálni.

Azúrovo modrá

Modrá v interiéri nemôže nikdy nič pokaziť. Ak je táto farba pre vás to pravé, navoďte si ňou dovolenkový pocit rovno vo vlastnej spálni. Azúrovo modrú čalúnenú posteľ s úložným priestorom a zabudovanými roštami v modernom dizajne s veľkým čelom aktuálne nájdete aj u nás v Albero nábytok. Spať sa vám v nej bude, akoby vás kolísali morské vlny. Tak neváhajte, už na vás čakáme s letnými novinkami!