Koniec rozťahovaniu v posteli

Rozťahovanie v posteli je nepochopený šport. Ťažko ho vysvetlíte partnerom, ktorí sa prebudia s vašim kolenom zaseknutým v krížoch. Alebo s palcom vašej nohy v uchu. A pritom to má také jednoduché riešenie…čítajte ďalej.

Spať musíte, zdravý spánok je dôležitý. Ťažko sa to ale vysvetľuje partnerom, ktorí sa prebudia s vašim kolenom zaseknutým v krížoch. Alebo s palcom vašej nohy v uchu.

Ale…môžete za to?

Našli sme vám výhovorku: Nie. Nerobíte to naschvál. Lekári potvrdzujú, že pohyb v spánku je celkom prirodzený. V posteli mení polohu každý. Vaše telo cíti nepohodlie aj v spánku, a tak vás obráti rezkejšie ako palacinku v panvici. A netreba zabúdať na sny. Raz-dva skončíte s nohami na stene, alebo celí na zemi. A ráno vás čaká ublížený pohľad frustrovaných polovičiek. Rozťahuješ sa!

Čo s tým?

Povedzme si to rovno, vy by ste tak radi partnerom vyhoveli, a prestali po posteli cestovať. Aj priviazať k matracu by ste sa nechali, keby to pomohlo. Ale ako vedia všetky matky, majitelia domácich zvierat a odcudzených perín, cesta k slobode sa nájde vždy.

Takže, čo vás zastaví?

Vás nič. Vy svoj meter a pol potrebujete. Ale vašej polovičke by mohlo čosi z postele zostať, a na to tu máte Albero.

Ako vieme pomôcť?

S nočným cestovaním vám v Albere nepomôžeme, ale s dostatkom miesta na spanie určite áno. Naše postele aj matrace vyrábame na mieru – dĺžka či šírka 220cm a viac nie je problém. Rozmery postele aj matraca vieme prispôsobiť presne vašim potrebám – s presnosťou na 1 centimeter. A ak by vám nestačilo ani to, máme v ponuke postele so širokými čalúnenými bočnicami . Poskytne vám potrebných pár centimetrov, a aj miesto na odloženie vašej nedočítanej knižky.