Keď zariaďujú muži, bytu vládnu technológie a jednoduchá elegancia

Nie je žiadnym prekvapením, že medzi ženami a mužmi existuje veľa rozdielov. Kým ženy sa radšej hrajú s detailmi a majú tendenciu emócie viac prežívať či príliš rozoberať, muži sú priami, ani z ťažkých situácií nerobia žiadnu vedu a potrebujú, aby veci dávali logiku. Vidieť to aj pri zariaďovaní nového bytu?

Rozdiely v zariaďovaní medzi mužmi a ženami

Rozhodne áno, rozdiely sú viditeľné. Pre ženu sú dôležitejšie farby, materiály a celková vizuálna stránka. Žena si rozumie s estetikou, musí sa doma cítiť príjemne. Jej kuchyňa býva praktická, ale zároveň útulná, v obývačke nájdete police s knihami či huňaté koberce, kúpeľňa je symbolom oddychu, zvyčajne s vaňou, a v spálni nesmie chýbať toaletný stolík.

Naopak, muž je pánom praktickosti a efektívnosti. Dáva dôraz na výber najmodernejších technológií vrátane veľkoplošnej obrazovky. Pýchou miestnosti ladenej zvyčajne do tmavých farieb, ako čierna alebo sivá, býva veľká sedačka. Elegancia takéhoto bývania spočíva práve v jeho jednoduchosti – muži sa často prikláňajú k minimalizmu či industriálnemu štýlu.

Čo by nemalo chýbať v byte, kde je pánom muž?   

Pre muža je ideálna široká, priestranná posteľ v jednoduchom, ale elegantnom tvare. Žiadny komplikovaný rám nie je potrebný,

stačí kvalitný matrac a pár vankúšov.

Kožené, pohodlné a v dizajne, čo vytvorí dojem. V decentnej farbe a s opierkou na dlhé večery pri víne s partnerkou či pri fľaške piva s priateľmi a futbalom v televízii.

  • Vysoká kriňa

Nezaberie veľa miesta, no veľa vecí do nej skryjete. Mužom sa často nechce veľmi upratovať či precízne skladať oblečenie. Vďaka posuvným dverám vo vybraných modeloch skríň na to však nikto nepríde.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.