Aký nábytok vybrať do predsiene?

Predsieň je prvou miestnosťou, ktorú vidí návšteva pri vstupe do domu, a preto by ste jej zariaďovaniu mali venovať patričnú pozornosť. Často príde práve táto miestnosť oproti ostatným skrátka a nemalo by to tak byť. Veď je predsa vstupnou bránou do domova.

Kreslo do predsiene nesmie chýbať

Prečo práve kreslo? O tom by nám určite vedeli viac porozprávať muži. Ak niekam spolu odchádzate, vždy sa čaká na prezliekanie nežnejšej polovičky, doladenie posledných detailov a podobne. A práve tu by si páni prišli na svoje. Predsieň, ktorej súčasťou je kreslo, je vhodná presne na takéto účely. Je preto fajn zaobstarať si sem niečo na sedenie, či už kreslo, lavičku alebo malú taburetku.

Glamour

Ak je vaša predsieň dostatočne veľká a vy chcete každú návštevu privítať vo veľkom štýle, nestráňte sa siahnuť po niečom exkluzívnom. Aby sa vaši blízki cítili ako v 5-hviezdičkovom hoteli už pri vstupe, môžete si predsieň zariadiť vkusným kreslom v štýle glamour. Nevravte, že práve po tomto kuse nábytku vaše srdce netúži. Miestnosť dotvoríte veľkým obrazom na stenu.

Klasika, ktorá nikdy nesklame

Vráťme sa však na zem a skúsme si prejsť možnosti aj do tých menších predsiení. Je pekné mať tu kreslo, skriňu, dekorácie a podobné veci, ale nie vždy to priestor dovolí. V takomto prípade sa človek musí uspokojiť so skromnejším nábytkom. Ale aj tu sa dá čarovať. Ak siahnete po peknom zrkadle s vkusným rámom a úzkej lavičke, kde si môže návšteva počas obúvania sadnúť, nič tým nepokazíte.

Vintage štýl

Veľmi obľúbeným štýlom v súčasnej dobe je aj vintage, tak prečo si v ňom nezariadiť aj predsieň? Stačí praktická jedálenská stolička v bielej farbe, malý stolík na kľúče či poštu a mohutné vintage zrkadlo. Práve tieto doplnky a nábytok ozvláštnia vašu predsieň natoľko, že hostia z nej budú pri vstupe očarení.