Ako si vybrať pohodlné kreslo?

Chýba vám doma miesto na relax? Čo môže byť lepšie ako leňošenie v novom pohodlnom kresle? Čím by ste sa nemali nechať zlákať pri výbere kresla do obývačky, vám prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

pohodlné kreslo

Cena nehrá prím

V žiadnom prípade by ste sa nemali nechať zlákať nízkou cenou. Myslite predovšetkým na svoj chrbát a pohodlie. Ak si chcete užiť poriadny relax napríklad v kresle na čítanie, musí byť maximálne pohodlné. Veď komu by sa len chcelo oddychovať niekde, kde sa necíti dobre? Nám teda určite nie!

Samozrejme, trochu by ste mali pozerať aj na to, ako kreslo zladiť s ostatným nábytkom. Ak sa však predsa len budete cítiť dobre aj na žltom kresle uprostred farebne odlišného interiéru, tak prečo nie? Kto povedal, že všetko musí byť dokonale zladené…

žlté kreslo Albero

Kreslo na čítanie

Vybrať si správne kreslo na čítanie sa môže zdať ako jednoduchá záležitosť, ale mali by ste vedieť pár základných vecí. Kreslo na čítanie by malo byť sklonené do pohodlného polosedu. Pri „ušiakoch“ je to vymyslené naozaj výborne, pretože si môžete oprieť hlavu o bočné oblúky. Pri výbere kresla na čítanie ide naozaj predovšetkým o pohodlie. Kniha v ruke je jasným znakom, že človek oddychuje, i keď počas vysokoškolského štúdia by sme o tom mohli polemizovať.

kreslo na čítanie

Dizajnové kreslo

Máte vysnívanú predstavu o svojom bytovom interiéri? Čo tak pretaviť ju do dizajnového kresla, ktoré v ňom necháte vyniknúť? Také dizajnové kreslo znesie aj výraznejšie farby, takže pokojne si zvoľte aj spomínané žlté kreslo či iný farebný variant. Nebráňte sa ani retro kreslu, ktoré je stále in.

Ak vás však budget nepustí, nemusíte vešať hlavu. Aj v tomto prípade existuje kompromis. Dnes už v obchodoch s nábytkom ponúkajú pohodlné dizajnové kreslá za prijateľné ceny. Ak ešte stále váhate, príďte sa presvedčiť priamo k nám do Albera. Veď vy už viete, kde nás nájdete.

dizajnové kreslo

Závesné kreslo do interiéru

Pre tých odvážnejších sme si na záver pripravili ešte malú perličku. Crème de la crème všetkých interiérových kresiel, a to závesné kreslá. Ale pozor, ich využitie je o čosi širšie a bývajú aj ozdobou nejedného exteriéru. Na takej fancy terase alebo pri bazéne pôsobia naozaj dokonale. Skúste a posúďte sami.

závesné kreslo do interiéru