Ako si užiť Valentína, aj keď ste single

O pár dní to vypukne. Srdiečka aj tam, kde by ste ich nečakali. Zadaní z nás už premýšľajú, čím prekvapia svoju polovičku, kým tí single prinajmenšom stavajú obranné kryty. Predpokladáme, že dvojiciam netreba radiť, ako kreatívne využiť niektorý z kusov nábytku v domácnosti.

Prinášame preto pár tipov pre nezadaných, ako prežiť Valentín.

1. Dajte si pohov na pohovke

Užite si skutočnosť, že sa nemusíte s nikým deliť o vaše obľúbené miesto. Pustite si hudbu, ktorú máte radi alebo nejaký dobrý film. Nikto vám neprepne rádiové retro hity ani prvoplánové komédie.  Vychutnajte si pobyt na celej pohovke! Ďalšou možnosťou je kniha. Stačí jediné otvorenie a môžete mať na vankúši, koho len chcete 🙂

2. Uvarte si niečo dobré

Sladkých rečí bude 14. 2. všade veľa. Pripravte si radšej niečo zdravé! Kuchynská linka môže byť miestom pre vaše vrúcne dotyky, a na sporáku to potom bude rozhodne vrieť! Napokon, láska ide cez žalúdok a i keď ste tieto dni odporcom všetkých zamilovaných rečí, pozvať sympatického kamaráta či kamarátku na večeru môžete kedykoľvek.

3. Doplňte si šatník

Pre dámsku časť „publika“ je to azda rada, ktorú nemusíme obzvlášť zdôrazňovať. Je tu istá pravdepodobnosť, že počas nákupov stretnete veľa prepletených rúk, ale odchádzať domov s rukami plnými nákupných tašiek tiež nie je na zahodenie.

Či už budete Valentín tráviť sami alebo vo dvojici, majte na pamäti, že to všetko nie je len o tomto jedinom dni v roku. Láska striehne za každým rohom… skrine, postele či pohovky 🙂

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.