Ako obdarovať seba, ale potešiť celú rodinu

Nezáleží na tom, či nakupujete vianočné darčeky už v lete alebo lovíte na poslednú chvíľu. Najdôležitejšie je obdarovať každého, kto si to určite zaslúži. Je pekné, ak vám na um prišiel niektorý člen rodiny. Teraz však hovoríme o vás.

Celý rok sa nezastavíte. Vianočné sviatky sú pre vás sviatkami pečenia, upratovania a detského kriku. Za vaše úsilie si zaslúžite odmenu a možno viac ako ktokoľvek iný. Vianoce sú však sviatkami pokoja a radosti. A preto vám poradíme darčeky, z ktorých sa potešíte nielen vy, ale aj zvyšní členovia vašej rodiny.

Je čas vyložiť si nohy

Byt vyluxovaný, stromček postavený, konečne čas na oddych! Moment… Okupuje gauč váš partner? Neskladajte zbrane a ani sa neskladajte do malého kresla. Pre takéto situácie boli vymyslené relaxačné kreslá. Sú polohovacie, z kvalitných materiálov a pohodlne si na nich vystriete i celé nohy. A ten pocit pohodlia…

Keď ide do tuhého

Ak ste zimomravý typ, chce to horúci čaj alebo dlhodobejšie riešenie – prikrývku s vysokou hrejivosťou. Takú, ktorá uchlácholí vaše zimomravé končatiny a vašim deťom poskytne bezpečný úkryt pred strašidlami pod posteľou 🙂

Veľkosklad alebo skvelá schovávačka

Skriňa je šikovný a multifunkčný kus nábytku. Veci uskladníte v nej i na nej. Poslúži ako ideálna skrýša pre darčeky, veľkosklad vášho oblečenia a pri veľkej šikovnosti vašich detí aj ako dobré miesto na skrývačku.

Zrkadlo, zrkadlo…

Kto je najkrajší na celom svete? 🙂 Vysoký záujem o kúpeľňu vám môže ubrať čas na skrášľovanie a vytvárať zbytočné napätie v rodine. Vyriešte tento problém veľkým štýlovým zrkadlom vhodným do spálne alebo na chodbu.  Pekne doplní váš interiér a splní účel, za ktorým bolo stvorené.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.