Pretvorte svoj domov na svet fantázie

Skrine, koberce, sedačky… Pre nás je to len každodenný nábytok. V detských očiach však predstavujú tajné miestnosti, lávu či opustené ostrovy uprostred šíreho mora. Ak máte doma dve-tri ratolesti prekypujúce fantáziou a prebytočnou energiou, určite to poznáte. Nezabúdajte teda, že nábytok nekupujete len pre seba. Vaše deti v ňom nevidia len užitočné vybavenie bytu, ale svoje vlastné ihrisko.

Láva v obývačke

Každá poriadna obývačka potrebuje priestrannú sedačku. Áno, sedačky sú sociálnym centrom celej miestnosti a vďaka svojej pohodlnosti, optimálnemu stanovišťu na pozeranie televízie či miestu na dojedenie neskorej večere, sú zároveň jedným z najrevolučnejších vynálezov od objavenia krájaného chleba.

Predovšetkým však denne sedačky zachraňujú životy stovkám detí čeliacich nečakanej hrozbe, keď sa podlaha v obývačke náhle premení na lávu! Sedačky slúžia ako ostrovy nádeje, keď už vaši drobci nevedia, kam stúpiť, aby sa vyhli nebezpečnej podlahe. Vyberajte tak lávovzdorné sedacie súpravy obozretne s čo najväčšou plochou a stabilnou štruktúrou.

Domáca schovávačka

Raz, dva, tri, idem! Navonok úplne obyčajná veta. Keď sa však schovávate pred svojím bratom v skrini  a čakáte na objavenie, pri počúvaní tejto vety vás zamrazí. Pri výbere detských schovávačkových úkrytov, ktoré zároveň plnia vedľajšiu funkciu úložiska šiat, dbajte na to, aby boli skrine dostatočne veľké. Zároveň si pamätajte zlaté pravidlo schovávačiek – poličky sú úhlavným nepriateľom detí hľadajúcich skrýšu.

Nedobytná pevnosť

Na váš byt útočí horda nebezpečných nájazdníkov! Proti krutým, imaginárnym nepriateľom nepomáhajú bezpečnostné dvere, trojica zámkov ani ochrancovia zákona! Ešte však nezúfajte. Vaši potomkovia vás ochránia. Potrebujú však na to zásoby: stoličky z jedálne, konferenčné stolíkypohodlné kreslá doplnené o deky a obrusy. Kreatívne detské ruky zo spomínaného materiálu zostroja vysoké hradby, vstupné brány a strážne veže, ktoré odrazia akokoľvek krutý útok nepriateľov.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.