7 využití prikrývky a vankúša

Prikrývka a vankúš sú neodmysliteľnou súčasťou každého posteľného kráľovstva. Mimo tradičných funkcii ich môžeme však využiť aj na iné praktické veci. V tomto článku vám poodhalíme skryté využitia a supertajné tipy, na čo všetko môžeme prikrývku a vankúš použiť.

1.

Štít proti prízrakom – prikrývka poslúži ako najspoľahlivejšia ochrana ratolestí pred ‘príšerkami’ v byte zahalenom tmou. Keď sa prikryjú až po uši s našou prikrývkou COMFORT, budú sa cítiť najbezpečnejšie na svete.

2.

Vankúš ako zbraň – vankúšová bitka je snáď najstaršia forma detského boja. A na každý front potrebujete správnu zbraň. Vankúše od Segumu vás nikdy nesklamú a vždy ochránia pred údermi.

3.

Stavebný materiál pre domáce pevnosti. Je dôležité mať vždy po ruke stavebný materiál na detské pevnosti. Zásobte sa dostatočným množstvom vankúšov, z ktorých vo vašej obývačke vyrastú strážne veže pre vaše deti.

4.

Kinosála v posteli – večerné pozeranie filmov na notebooku v posteli pozná snáď každý z nás. Podoprieť sa armádou vankúšov je neodmysliteľnou súčasťou tohto ‘domáceho kina’.

5.

Protichrápací mechanizmus – nič nezastaví chrápanie vašej polovičky alebo spolubývajúceho tak spoľahlivo ako presne položený vankúš vytvárajúci zvukotesný efekt.

6.

Termálny suppressor – pojem znie veľmi odborne a to bol aj účel, keďže som ho práve vymyslel. Zohriaty notebook vie byť pri sedení veľmi nepríjemný. S jednou vrstvou mäkkého vankúša, ktorý nasaje všetko teplo, je však jeho používanie oveľa znesiteľnejšie.

7.

Doplnok na sedačku – fenomén vankúšov položených na sedačke je jedna z doteraz nevysvetliteľných záhad ľudstva. Načo vlastne slúžia? Sú len dekoráciou alebo je za tým niečo viac? Každopádne na sedačke ich má vaša suseda, preto je potrebné, aby ste za ňou nezaostávali!

Dúfame, že naše tipy vám pomohli nájsť dodatočné využitie pre váš posteľný nábytok. Pokiaľ vás napadnú ďalšie jednoduché tipy, ako si zjednodušiť život pomocou prikrývky a vankúša, napíšte nám na mail [email protected].

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.